سلاااااااااااااااااااااااااااااااام

حال واحوالتون چطوره مهربونا.امیدوارم حالتون خوب باشه وسرحال وقبراق به پیشواز ماه رمضون برید .دعا می کنم گرمای امسالو هممون بتونیم تحمل کنیم واز پا درنیایم.منظورم بیشتر ما جنوبیا بود که با وجو عادت داشتن به گرما بازم روزه داری توی ماه رمضون برامون طاقت فرساست اونم به مدت یک ماه.تازه اگرم شاغل باشی ویه رئیس یک کلامی بداخلاق که به هیچ صراطی مستقیم نشه وساعتهای کاریتون رو تغییر نده.خوب پیش میاد دیگه چکار میشه می کرد.

امروز براتون یه کشک بادمجان خوشمزه می زارم که زینت بخش سفره های افطاریتون باشه اونم ازنوع کشک بادمجونای مقوی جنوبی.

کشک بادمجان

کشک بادمجان

مواد لازم:

بادمجان یک کیلو سرخ کرده

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

پیاز نیم کیلو

کشک یک شیشه کوچک

روغن برای سرخ کردن

سیر به میزان دلخواه

نعناع خشک دوقاشق غذا خوری

نمک فلفل وادویه به میزان لازم

آب ۵/ا لیوان

زعفران دم کرده در صورت دلخواه دوقاشق غذا خوری

گردوی خرد شده در صورت دلخواه ۱ پیمانه

قبلش توضیح بدم عکس بالا تزئینیه ومال خودم نیست از یه وبلاگ برداشتم که غذا های محلی روستای خان آباد رو شرح می داد.

و اما طرز تهیه .اولش که از پیاز دو عدد متوسط رنده می کنیم و با گوشت مخلوط می کنیم وهمراه با کمی آرد ونمک و ادویه به صورت کوفته قلقلی در روغن سرخ می کنیم وکنار می گزاریم.

بعد هم که بادمجانها رو که به صورت طولی برش زدیم ونمک زدیم وشستیم در روغن کمی سرخ می کنیم.

بعد از اون هم پیاز ها رو خلال می کنیم ودر روغن داغ سرخ می کنیم.

حالا در ظرف مناسبی که می خواییم در اون غذا رو طبخ کنیم اول یه لایه بادمجان می چینیم بعد از گوشتها وپیاز داغها روی اونها می ریزیم وبعد یه لایه دیگه بادمجان تا موادمان تمام شود.در نهایت ۱ تا ۵/۱ لیوان آب رو که با زعفران مخلوط کردیم روی مواد می ریزیم وشعله را کم می کنیم تا آب آن کشیده شود در نهایت کمی از یک لیوان کمتر در اون آب باقی می مونه.می تونید از ظرف بلور هم استفاده کنید وبا همون ظرف غذا رو سرو کنید.

حدود نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه بعد غذا آماده ست.در این فاصله کشک رو می جوشونیم ونعناع داغ و سیر داغ هم آمده می کنیم وآخر پخت غذا روی اون می ریزیم واجازه می دیم که کمی دیگه باهم بجوشن تا طعم خوبی بگیرن.

البته یه پیشنهاد دارم واونم اینکه اگه از زعفران استفاده می کنید دیگه سیر نزارید.این غذا رو بدون کشک میشه با برنج وحتی به عنوان یه غذای کامل وخوشمزه با ماست وسبزی مصرف کرد.گردو رو هم میشه موقع اضافه کردن مواد به ظرف اضافه کنید خوشمزه می شه ولی چربیش دیگه خیلی می ره بالا.

تو اولین فرصت عکس این غذا رو براتون می زارم جدا ظاهر قشنگی داره.ولی اگه دیر شد منو ببخشید واقعا وقت عکس گرفتن وآپلود کردنو ندارم این پستها رو هم که می زارم دور از چشه وروجکه که اصلا به پشت کامپیوتر نشستن من آلرژی داره

به هرحال امیدوارم خوشتون بیاد و نوش جونتون.

لطفا نظراتتون رو برام بزارید



موضوعات مرتبط: غذاهای گوشتی ، غذاهای گیاهی

تاريخ : سه شنبه بیست و هفتم مرداد 1388 | 9:36 | نویسنده : فروغ |