X
تبلیغات
آشپزی عمه خانم - شیرینی پزی
 

سلام .سلام

از کیکای عمه خانم خوشتون نیومد؟؟؟چیلا ...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه خوشتون اومده پس واسه چی نگفتید ؟؟؟ 

اشکال نداره ...بیشتر سعی می کنم تا خوشتون بیاد و به..... به به و چه چه گفتن بیفتید ....

حالا علی الحساب اینا رو هم ببینید ....اگه سئوالی در مورد نحوه درست کردنشون داشتید بپرسید ...با کمال میل جواب میدم ...

کیک عمه خانم

 

کیک عمه خانم

این کیک اولین کیک تولدی هست که درست کردم ..فکر کنم ماله سه ساله پیش باشه ..ایدشو از اینترنت گرفتم ولی با اون چیزی که دیدم واقعا متفاوته و همش فی البداهه به ذهنم رسید .اردکا و گلا همه رو با خمیر مارزیپان درست کردم ...آب دریاچه ژله بلو بری هست .این کیکا خیلی مورد توجه بچه ها قرار می گیره و شاد هستن ...درعین حال زحمت صاف کردنه خامه رو ندارید ...من از کیکای شلوغ خوشم میاد .اسم این کیک و گذاشتم کیک باغچه .

اما کیک قطار

کیک قطار عمه خانم

 

کیک قطار عمه خانم

 

این کیک رو هم تقریبا دوساله پیش به سفارش همکارم درست کردم . واگن عقب به دلیل اینکه سنگین شده بود کمی از بدنه جدا شد .البته برایه جلوگیری از این مسئله باید یک یا دوعدد سیخ چوبی رو به صورت افقی توی کیک فرو کنید تا به قسمت جلو چفت بشه ...این کیک با واگنای بیشتر خیلی شادتر و زیبا تر هم میشه ....برایه زمینه کار هرتزیینی که دوست داشته باشید می تونید استفاده کنید ...من درختا رو رویه نونه بستنی زدم و بعد از یه مدت نونا خیس خوردو افتادن ...شما می تونید قیفه مقوایی درست کنید تا این مسئله هم پیش نیاد ...هربار درست کردنه کیک به شما ایده هایه زیاد و تجربه های متفاوت یاد می ده...

کیک

این کیک کار خودم نیست . اینو چند ساله پیش که کلاس می رفتم یکی از هنرجوها درست کرده بود و منم عکسش رو گرفتم تا ازش ایده بگیرم .والبته هیچ وقت هم فرصت درست کردنش پیش نیومد .حالا امیدوارم شما درستش کنید و عکسش رو برام بفرستید یا تو وبلاگتون بزارید .بدنه سبد از جنسه نون خامه ای هست که به شکل یو پخته شده و درش پودر کاکائو استفاده شده .میوه ها و برگها و دسته سبد هم از جنسه مارزیپان هست . .مساما این سبد رو میشه زیبا تر و شکیل تر و با استفاده از میوه های طبیعی درست کرد . بنظرم کار خیلی شیکی میشه .

دفعه دیگه اگه عمری باقی بود چند تا از کیکهام و با روکش فوندانت و مارزیپان براتون می زارم .

راستی بهم بگید بیشتر دلتون می خواد اینجا دستور آشپزی ببینید یا کیک و شیرینی .

می بوسمتون



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی ، کیک

تاريخ : دوشنبه چهارم بهمن 1389 | 9:46 | نویسنده : فروغ |
 

سلام به عزیزای خودم ...

.امروز چون فرصت نوشتن ندارم فقط براتون چند تا عکس از تزیین کیک می زارم . البته فقط همینا رو الان در دسترس دارم و اگه خوشتون اومد می تونم عکس کارهامو واستون بزارم و البته اگه سئوالی داشتید درمورد نحوه درست کردنشون بهتون جواب می دم .....حالا ببینید ...امیدوارم خوشتون بیاد و تو محافل جشن و خوشی خودتون کیک هاتون رو تزیین کنید .

 

کیک

این کیک رو به سفارش همکارم واسه تولد بچش درستیدم

کیک

 

کیک عمه خانم

این کیک با رو کش زله توت فرنگی بود و اون دلا هم که پاستیل و ترافل هستن .

کیک عمه خانم

برایه مواد میانی این کیک از گردو وچیبس شکلات و  شکلات نوتلا استفاده کردم و فوق العاده بود.

این کیک خیلی سادس و با شابلون تزیین شده اما درعین حال با طرح های مختلف می تونید کیک های زیبایی رو داشته باشید . اگه خیلی بخواید سلیقه و حوصله بخرج بدید می تونید از ترافل های ریز رنگی تویه نقشها استفاده کنید و طرح هاتون رو رنگی کنید .البته با نارگیل رنگ شده و انواع شکلات هم میشه این کارو کرد . تو این کیک من از ترکیب قهوه و نسکافه استفاده کردم و طعم فوق العاده ای به کیک و خامه داد . البته بعد کمی از مواد به همراه اکلیل خوراکی روش پاشیدم چون دانه های قهوه کمی رنگ پس می داد و سایه روشن قشنگی رو ایجاد می کرد . اینجا متاسفانه عکسا با کیفیت مطلوب نیست و شما نمی تونید همه زیبایی کیک رو ببینید .

اینم یه عکس از زمینه کار.

عکسایه دیگه رو بعدا می زارم ...حتما حتما .....



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی ، کیک

تاريخ : یکشنبه دوازدهم دی 1389 | 13:6 | نویسنده : فروغ |
 

 

سلام دوست جونای عزیزم .

اینقده دلم واستون تنگیده بود که نگو . هرروز میام اول صفحه مدیریت رو باز می کنم تا اگه وقت شد یه پست جدید بزارم ولی آخر وقت بدون نتیجه می بستمش .

یه مدتیه رفتم تو فاز عکاسی و اینا ولی خب راستش با کارایه شما قابل مقایسه نیست هم از لحاظ کیفیت عکس و هم زاویه اون. این کار نیاز به تمرین داره که من وقتش رو ندارم و حتی به برنامه های دوربین آشنایی کافی ندارم تا تو شرایط لازم اونو برنامه ریزی کنم .

اینو گفتم که از عکسام ایراد نگیرید ...از هیچی که بهتره ...

غذا پختن و شیرینی پزی خیلی به من آرامش می ده ...وشاید تعجب بکنید اگه بگم بیشتر مواقع وقتی ناراحتم و یا نگران ویا شاید عصبی باشم شروع به پختن کیک و تزیین اون می کنم .این کار فرصتی واسم پیش میاره تا برایه لحظاتی به چیزی فکر نکنم .

دیشب کمی مشوش و آشفته بودم و برایه اینکه به خودم آرامش بدم یه کیک کوچولو درست کردم درواقع رولت خامه ای . دستورش رو نمی زارم چون اینقدر این دستور تو وبلاگای مختلف اومده که خسته کننده شده . اما اگه سئوالی در مورد اون داشتید ازم بپرسید ....برایه وسط این کیک از یه لایه مارمالاد پرتقال و یه لایه خامه و بادام پرک شده استفاده کردم روش هم که با خامه دورنگ تزین شده ....

مسلمه کیکی که از رویه حوصله و علاقه پخته میشه از همه لحاظ متفاوته و می دونم که کارایه شما از من خیلی خیلی بهتره اما در هر حال من کیکهام رو دوست دارم و بعد از کار از نگاه کردن به اونها لذت می برم .

اینم یه عکس از نزدیک

تقدیم به شما



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی

تاريخ : پنجشنبه ششم آبان 1389 | 11:15 | نویسنده : فروغ |
 

دوستای خوبم سلام

دلم اینقده واستون تنگیده که نگو .بعد از یه مدت غیبت طولانی بالاخره یه فرصتی پیش اومد تا یه پست جدید بزارم .می خوام امروز دستور تارت رو بزارم براتون .تارتها دسرهای متنوع وخوشمزه این که با هر ذائقه ای سازگار میشن .و به سلیقه خودتون می تونید طعمها رو عوض کنید .به شرطی که دستور کلی اون رو یاد بگیرید. دستور خمیر تارت دو نوع هست که هردو از لحاظ کیفیت مثل همن وبسته به میل خودتون داره.

حالا من اینجا هر دو رو براتون می گم.

تارت کیوی


مواد لازم:

کیوی   6 عدد
آرد  175 گرم
کره پاستوریزه  ۱۰۰ گرم
نمک  یک سوم قاشق چایخوری
وانیل  یک سوم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ   2 عدد
شیر یا ماست یا انواع آب میوه حدود 4 قاشق غذاخوری
کرم کاستارد 5/2 پیمانه *
خامه  دوپیمانه(شیرین شده)

                       پودر کاکائو.         ۲ قاشق چای خوری

                      پودر ژلاتین        ۱ قاشق چای خوری

                      ژله کیوی            یک بسته

آرد، نمک و وانیل رادر کاسه ای می ریزیم. بعد کره رو تکه تکه می کنیم، همراه با زرده تخم مرغ  با نوک انگشت باهم مخلوط می کنیم، ولی ورز نمی دیم . اگر خمیر به هم نچسبید، قاشق قاشق شیر یا ماست را به آن اضافه می کنیم و دست را به صورت دورانی در خمیر می غلتانیم تا تمام مواد به هم بچسبه و از حالت خشکی دربیاد، ولی شُل نشه. خمیر احتیاج به ورز دادن نداره.  این یک نوع خمیر تارت هست. در نوع دیگه می تونید تخم مرغ رو اضافه نکنید  هیچ مشکلی پیش نمیاد .فقط دقت کنید وقتی آرد رو با کره ماساژ می دید باید مثل دانه های شکر یا خرده نان بشه ونباید اونو ورز داد تا به شکل خمیر دربیاد.بعد خمیر را برای مدت 30 دقیقه در کیسه نایلونی قرار می دیم ودر یخچال می زاریم. سپس روی میز آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه باز می کنیم تا به ضخامت 3 میلیمتر دربیاد . سپس آن را در قالب چرب شده قرار می دهیم و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می کنیم . قالب را در طبقه دوم فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا خمیر تارت طلایی رنگ بشه. اگر کف آن پُف کرد، با چند سوراخ پُف آن را خالی می کنیم. بعد از پخت تارت، آن را در ظرف مناسبی قرار می دیم تا خنک بشه.

بعد از این مرحله کرم کاستارد رو آماده می کنیم دستورش تو پستهای قبلی هست ولی من از پودرهای آماده کاستر استفاده می کنم .درست کردنش راحته ومثل درست کردن فرنی می مونه که با شیر درست میشه ولی من بهش دوقاشق پودر کاکائو وپودر ژلاتین رو که به روش بن ماری ذوب شده اضافه می کنم وبعداز روی حرارت بر می دارم وقتی کمی خنک شد وانیل رو بهش اضافه می کنم بعد از مدتی که خودش رو گرفت نون تارت رو با این مواد پر می کنیم وتو یخچال می زاریم تا خودش رو بگیره .بعد از ۱ ساعت تمام سطح بسته شده کاستارد رو با خامه شیرین شده می پوشونیم وروش رو به سلیقه خودمون کیوی می چینیم .بعد از این مرحله ما ژله کیوی رو با کمی آب جوش آماده می کنیم وتو یخچال می زاریم تا به غلظت سفیده تخم مرغ دربیاد .بعدش این ژله رو روی سطح کیوی ها می ریزیم تا هم مانع از پلاسیدگی اونها بشه هم ظاهر زیبا تری پیدا می کنه وهم خوشمزست. بعدش که خودش رو گرفت باز می تونید روی اون رو با شکوفه های خامه تزیین کنید.

نوش جونتون

 

 



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی ، دسرها ، انواع تارت

تاريخ : یکشنبه بیست و نهم آذر 1388 | 18:37 | نویسنده : فروغ |
سلام دوستای خوبم

خوشحالم که با نظراتتون بهم دلگرمی می دین .با یه شیرینی خوشمزه وآسون چطوری؟

پفک گردویی

 

 

مواد لازم

3 عدد    زرده تخم مرغ
150 گرم    پودرقند
یك فنجان    مغز گردوی خشك شده
یك قاشق مرباخوری    آرد
یك قاشق چایخوری    بیكینگ پودر
كمی  وانیل

کمی پودر هل ودارچین وپودر شکر

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم.  وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده  و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشه و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده اضافه می کنیم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق کمی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است.

این شیرینی رو وقتی که هنوز گرمه امتحان نکنید چون بوی ضخم تخم مرغ داره ولی وقتی خنک شد برطرف می شه.روی این شیرینی ها کمی پودر هل با دارچین وپودر شکر بپاشید خیلی خوشمزه میشه در ضمن پودر شکرش خیلی کم باشه.

این شیرینی راحت وسریعه وخوبم درمیاد وبرای مهمانیها هم مناسبه .چون توش پوک میشه وزنش کمه ورژیمی ها هم می تونن یه دونشو امتحان کنن واصلا ناراحت نباشن .

نوش جونتون

 



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی

تاريخ : یکشنبه دوازدهم مهر 1388 | 12:43 | نویسنده : فروغ |

 

 

کرم نارگیلی

مواد لازم: 
شیر ۴پیمانه – شکر 8 قاشق سوپخوری – پودر نشاسته 4 قاشق سوپخوری – پودر نارگیل 4 قاشق سوپخوری – زرده تخم مرغ 1 عدد – وانیل کمی



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی ، دسرها
ادامه مطلب

تاريخ : پنجشنبه بیست و پنجم تیر 1388 | 10:37 | نویسنده : فروغ |

 

چند روزیه که رفتم تو فاز شیرینیای خوشمزه .این شیرینی رو خودمم از طریق اینترنت یادگرفتم که یادم نیست مال کدوم وبلاگ بوده .ولی به هرحال به شیوه خودم یادتون می دم.امیدوارم که خوشتون بیاد.

                                                 تصاوير زيباسازی وبلاگ ، عروسك ياهو ، متحرك             www.bahar-20.com

رولت دارچینی

مواد لازم:

آرد=3 لیوان

شیر خشک=۲قاشق غذا خوری سرخالی

آب گرم=2/1 لیوان

تخم مرغ=2 عدد

شکر=2/1 لیوان

خمیر مایه=2 قاشق سوپخوری

روغن مایع=3/1 لیوان

نمک=2/1 قاشق چایخوری

وانیل = ۲/۱ قاشق چایخوری

مواد داخل رولت:

کره=100 گرم

پودر دارچین=به مقدار لازم

مغز گردوی نرم شده=به مقدار لازم

شکر=به مقدار لازم

زرده تخم مرغ=1 عدد

کنجد یا کاکائو برای تزیین به میزان لازم

                     تصاوير زيباسازی وبلاگ ، عروسك ياهو ، متحرك             www.bahar-20.com

 



موضوعات مرتبط: شیرینی پزی
ادامه مطلب

تاريخ : پنجشنبه یازدهم تیر 1388 | 8:30 | نویسنده : فروغ |